Montare Sere


      Ca urmare a restructurarii sectorului de sere, constructia si reconstructia serelor a luat un avant considrerabil in decursul ultimilor ani.

     AGROCON se ocupa de incalzirea adecvata a serelor, de iluminatul lor, de sistemul de irigatii si de instalatiile de irigare suplimentare, precum si de sistemele de irigare prin picurare. Substratul si vata minerala, tevile si toate materialele necesare cultivarii in sere sunt incluse in oferta la cerere.

O sera bine echipata garanteaza rezultate foarte bune in fiecare an. Evident si o administrare responsabila a energiei este foarte importanta in acest tip de afacere. Computerele cu un soft de ultima generatie garanteaza administrarea cea mai economica a serei. Totul este adaptat cerintelor clientului pentru a urma toate etapele procesului de crestere si pentru finalizarea lui in timp util. Incalzirea, irigarea, irigarea suplimentara, ingrasamintele, ventilarea si iluminatul vor fi reglate si complet automatizate.

     AGROCON a realizat multe proiecte de irigatie si incalzire in toata lumea. Service-ul asigurat dupa vanzare reprezinta un aspect important al acestui tip de proiect. In cazul aparitiei unei probleme, noi oferim cea mai eficienta solutie.

     AGROCON este o firma solida care asigura consiliere de specialitate rapid atunci cand clientul are nevoie sa ia decizia corecta pentru o asemenea investitie.
 

Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari
Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari