English   

Instalatie de irigare, Dezinfectie UV, Drenare, Osmoza. Linie pentru tratamente, Stocare apa.

 

Agrocon livreaza sisteme de irigare sofisticate cu control ph , Ec si adaptate fiecarei culturi in parte, atât culturilor direct in sol sau pe substrat. Fiecare plantă în parte poate primi cantitatea optima de apă in functie de necesarul de moment.

Este singura metodă de udare care permite automatizarea totală, datorită reglarii precise a debitului si a presiunii apei, precum si declansării udării pe baza informatiilor înregistrate de senzori cu privire la umiditatea solului, temperatura, umiditatea relativa a aerului, deficit de umiditate si radiatii pe m˛ .

Consumul de apă pentru irigatie este mai redus cu 30-50%, datorită uniformitătii si randamentului ridicat (90-96%) si reducerii pierderilor prin evaporatia din sol si aer.

Agrocon livreaza si monteaza sisteme de irigare pentru toate tipurile de cultura : sol - subtsrat - jgheaburi suspendate - mese fixe - mese mobile, tancuri stocare apa pentru consum zilnic, tancuri stocare ape pluviale, instalatii de drenare si recirculare cu tratare UV, osmoza, instalatii de producerea cetii la inalta presiune (80-107bar).

 

    

Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari
Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari Click aici pentru a mari