English   


Experienta: 800 hectare de sere in Europa


 

   "Avem sere construite peste tot in Europa."

     Cele mai multe sunt construite in Belgia, Olanda, Germania, Franta si Austria, insa in ultimii ani construim si in tarile din Est, inclusiv Romania. Ne-am adaptat preturile in asa fel incat sa fim competitivi si pe pietele din Est, dar NU FACEM RABAT LA MATERIALE SI TEHNOLOGIE.

     Pretul pe metru patrat de sera construita este variabil in functie de facilitati incepand de la  18 euro / mp. In plus se iau in consideratie si utilizarea de sere folosite, demontate si mutate la noile locatii. In aceste situatii preturile scad cu pana la 6 - 8%, insa elementele de protectie (geamuri si sistemele de ecranare), elementele de fixare si fundatiile se utilizeaza intotdeauna noi.

     Serele se monteaza si instaleaza cu muncitori polonezi si olandezi, iar in ultima perioada folosim si forta de munca din Romania, dupa pregatire prealabila de 6 saptamani in fabrica din Belgia.

     Sistemele de irigare, incalzire si ecranare se pot adapta si monta ulterior, pe etape, odata cu semanarea de plante ce necesita anumite conditii.

 

Din 2005 construim SERE in Romania

 

Biroul din Romania este in curs de infiintare insa acesta nu este un impediment in dezvoltarea colaborarilor cu partenerii din Romania. O serie intreaga de contracte sunt in derulare in Romania si au fost finalizate cu succes inca din anul 2005. Reprezentanti ai Agrocon BVBA sunt foarte frecvent in tara pentru coordonarea lucrarilor precum si pentru intalniri cu clientii.

Va asteptam sa facem afaceri impreuna!